To run or not to run

Vi skriver snart april 2016 og jeg har i skrivende stund vært skadet siden 4. februar.  Jeg har prøvd å trene litt sporadisk og forsiktig, men har fremdeles problemer med venstre forfot og spesielt leddet knyttet til lilletåa.  Problemet er knyttet til trening med for trange sko og tverrplattfot. Dette problemet blir akutt når det trenes hardt og mye.  Løsningen er nye såler og nye sko.  Jeg må ha sko med bredere tåboks (Altra) og såler som løfter forfoten og hindrer kollaps.  Det er vel også et resultat av alderen (snart 50) og 13 maratonløp i løpet av 3 år. Motivasjonen til å fortsette med løping som livsstil er fortsatt der, men frekvensen på deltakelse i maratonløp blir nok annerledes.  Foreløpig har jeg ingen mål for dette året.  Vi får se hvordan det går med forfoten og løping framover.  Det kortsiktige målet må være å delta i lørdagstreninga der vi løper til Håkøya fra Kvaløysletta. (ca. 25 km i ca. 5.40 min pr. km)  Det bør være mulig å få til i løpet av mai.  Ellers har jeg meldt meg på Tromsøkarusellen 2016 som består av 20  løp fra 4. april til 25.oktober.  Jeg er tilbake igjen med et oppsummerende blogginnlegg om hva som skjedde i april snart.  Keep up the good work!

Dette innlegget ble publisert i Løpeblogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s