Løping og forfengelighet

Looking good in tights

Før jeg begynte å løpe hadde jeg et par utslitte sko jeg hadde kjøpt på salg en gang og en slitt gammel Nike-tights med nupper preget av år med slitasje.  Disse var brukt på sporadiske joggeturer noen høstmåner i ny og ne.  Men etter april i fjor begynte forfengeligheten å gripe tak i meg.  XXL har på en måte blitt mitt IKEA.  Nå har jeg to vintertightser: en dobbel fra Craft og en Bjørn Dæhle.  I tillegg har jeg fire andre: to til høsten, to til sommeren og en halvtights.  I løpet av året har jeg også kjøpt diverse jakker fra Nike og Craft, to refleksvester, pulsklokke, gps, pulsbelte, løpesokker for sommer og vinter, diverse hansker og hodeplagg. Massevis av bøffer og tekniske t-skjorter.  Men jeg har ikke kommet inn på det viktigste.

Looking good in this years model

En løper med respekt for seg selv, må selvfølgelig ha årets modell av løpesko.  I fjor løp jeg i  Nike Vomero+ 5.  De er selvfølgelig fremdeles i bruk, trur eg.

Etter hvert som det kom snø kjøpte jeg et par billige sko på XXL for å løpe på sykkelstiene gjennom vintermåneden.  Det var kanskje et litt forhastet kjøp.   Jeg burde nok ha kjøpt Asics med vinterpigger, men det kommer nok til neste år.  Ingen kunne vel forutsi hvordan vinteren kom til å bli.  Polar night halfmarathon ville nok blitt kjappere med Asics Arctic, hmmm, dårlig unnskyldning vil nok noe hevde:

Så var jeg innom Intersport på Stakkevollveien som hadde opprydningssalg i januar.  Og der sto et par Asics Kayano 17 og ventet på meg i rett størrelse.  Hmmm, tenkte jeg, perfekt på MSM helmaraton i juni.  Jeg som overpronerer litt på venstre fot.  Jepp, 50% av full pris, må ha…

Og sånn vil det nok fortsette, og det er bare å innrømme det (håper ikke kona leser dette blogginnlegget.)  Trenger man alt dette,  neppe.  Noen vil hevde at dette bare er begynnelsen og at det ikke finnes noen kur for løpernes forfengelighet.  Trøsten er at jeg foreløpig ikke holder på med sykkel om drømmer om karbon om nettene…

Looking good in uniform – Northern Runners

Det kan være godt å slippe å tenke på hva man skal ha på seg.  Løpegruppa Northern Runners nærmer seg en komplett uniform.  Det gir en god følelse.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s